Περιγραφή

Ταυτότητα των εκθέσεων

Οι εκθέσεις Detrop και Oenos αποτελούν δύο αξιόπιστα brand names με διαχρονική πορεία στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, τα οποία δίνουν την ευκαιρία σε εγχώριους και ξένους παραγωγούς να αναδείξουν το επιχειρηματικό τους προφίλ στη διεθνή αγορά και να αναπτύξουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα εμπορικών επαφών.

Το εκθεσιακό γεγονός εμπλουτίζεται από πλήθος ενημερωτικών και γευστικών εκδηλώσεων με ποικίλα γαστρονομικά γεγονότα από κορυφαίους επαγγελματίες του είδους, προβάλλοντας την πλούσια μεσογειακή διατροφή αλλά και τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής προϊόντων.

Detrop - Oenos 2023

Με τον παλμό της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων και ποτών να επανέρχεται στον κανονικό του ρυθμό, οι εκθέσεις Detrop & Oenos 2023, θα αποτελέσουν σημαντικό σημείο συνάντησης της εγχώριας με τη διεθνή αγορά του κλάδου. Τη διοργάνωση αναμένεται να επισκεφτούν κορυφαίοι εισαγωγείς και επαγγελματίες από διάφορες χώρες, ενώ πλήθος παράλληλων γεγονότων, ημερίδων και διαγωνισμών, θα αναδείξουν τη δυναμική των ελληνικών και όχι μόνο προϊόντων, φιλοξενώντας σημαντικούς παράγοντες και εκπροσώπους μεγάλων brand names του διατροφικού τομέα.

Το πρωτοεμφανιζόμενο αφιέρωμα ελιάς και ελαιολάδου, Golden Olive Expo, τα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας Food Experts’ Awards και οι Διεθνείς Διαγωνισμοί Ελιάς και Ελαιολάδου, Oil – Olive Trophy και Table Olives Trophy, θα δώσουν δυναμικά τo στίγμα της ανανέωσης των επερχόμενων κλαδικών εκθέσεων Detrop & Oenos.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Detrop – Oenos!